Pisaroita & Koukeroita - Sivellintekniikkakurssi

Verkkokurssi

Opi selkeät perussivellintekniikat, joiden avulla teet niin yksinkertaiset kuin monimutkaisetkin kasvomaalaukset ja ihokoristelut!

Opit tekemään YHDELLÄ siveltimellä siistiä viivaa, kauniita pisaroita, tasapainoisia koukeroita ja näitä yhdistelemällä monimutkaisen näköisiä, mutta helppoja kuvioita!
Kurssi sopii sinulle olit sitten aloittelija, harrastelija tai ammattilainen.

 Tällä kurssilla voit edetä oman aikataulusi mukaan, ja voit kelailla ja katsoa demoja  ja kerrata harjoitusvideoita niin paljon kuin haluat! Sinulla on kurssin materiaaleihin loputon käyttöoikeus.

 ♥ Kurssin suorittamiseksi tarvitset vain yhden pyöreän keinokuitusiveltimen ja vesiliukoisen kasvomaalikakun. Et tarvitse mallia, joten harjoituksia voit tehdä kotona milloin vain sinulle sopii!


"Olen eilen ja tänään jo päässyt harjoittelee sivellinjuttuja, viivoja ja pisaroita! Mahtavaa!! En siis todellakaan ole mikään piirtäjä/maalari. Tikku-ukkoja ja kiemuroita piirtelen jos jotakin. Mut VAU!! Parilla jutulla sai hienoja kuvioita =)"
Anna
"Kurssi on ollut todella kiva ja odotan jo kovasti jatkokurssia. 😉 ❤️ Olet kyllä onnistunut innostamaan minut tähän taiteenlajiin. Kiitos siitä sinulle."
Katja

"Suosittelen kyllä tätä kurssia ihan kaikentasoisille tekijöille, jotka innostunut maalauksesta! Mutta varsinkin heille jotka eivät ole juuri kasvomaalauksia ja bodypaintingia niin paljon treenanneet. Uskon, että näistä taidoista on erittäin paljon apua myös vaikka ei olisi tarkoitus bodypaintingia niin paljon jatkossa tehdäkään. Itse maskeeraajana mietin että tää sopis hyvin sekä kauneusmeikkaajille että teatterimaskeeraajille. "

Krista

Miksi osallistuisit juuri tälle sivellintekniikkakurssille?

 • Opit tekemään YHDELLÄ siveltimellä siistiä viivaa, kauniita pisaroita ja  tasapainoisia koukeroita.
 • Ymmärrät, mistä elementeistä tasapainoinen ja harmoninen kuvio muodostuu.
 • Opit yhdistämään  erilaisia viivatekniikoita ja luomaan  monimutkaisen näköisiä, mutta helppoja kuvioita!
 • Saat haltuusi tekniikoita, joilla nopeutat ja helpotat melkein mitä tahansa kasvomaalauksia , vartalomaalauksia ja korukuvioita.
 • Saat varmuutta ja ideoita siveltimen käyttöön.
 • Opit huomaamaan, että sinäkin pystyt tekemään kauniita ja moniulotteisia kasvomaalauksia ja ihokoruja!
 • Tätä kurssia voit käydä omassa tahdissasi.  Voit katsoa demoja  ja harjoitusvideoita niin monta kertaa kuin haluat! Sinulla on kurssin materiaaleihin elinikäinen käyttöoikeus.
 • Kurssin suorittamiseksi tarvitset vain yhden pyöreän keinokuitusiveltimen ja vesiliukoisen kasvomaalikakun. Et tarvitse mallia, joten harjoituksia voit tehdä kotona milloin vain sinulle sopii!
 • Saat pääsyn Kasvot maalissa -suljettuun  Facebook ryhmään, jossa voit jakaa harjoituskuviasi, saat vinkkejä ja tsemppausta muilta kurssilaisilta! Tässä ryhmässä uskaltaa aloittelijakin postailla edistymiskuviaan!

Sopiiko tämä kurssi sinulle?

 • Olet kiinnostunut kasvo- tai vartalomaalauksesta, mutta et tiedä perustekniikoista oikein mitään.  
 • Olet aloittelija ja  kaipaat selkeitä tekniikkaohjeita alkuun.  
 • Sinua on joskus pyydetty tekemään kasvomaalauksia johonkin, mutta olet kieltäytynyt, koska pelkäät, ettet pysty tekemään niitä.  
 • Olet maskeerauksen ammattilainen, mutta maalaus tuntuu todella vieraalta ja koet itsesi epävarmaksi siinä.  
 • Sinun oma tai hoitolapsesi rakastavat kasvomaalauksia niin paljon, että ovat toivoneet niitä synttäreilleen ja leikkeihin. Olet ehkä suostunutkin, mutta sinusta tuntuu, että sivellintä ei vaan ole luotu sinun käteen.  
 • Olet harrastelija ja  epäilet, että vain ammattilaiset osaavat tehdä hienoja maalauksia.  
 • Haluat kokeilla ja harjoitella uusia tekniikoita omassa tahdissasi.  
 • Suhtaudut  maalaukseen ilolla etkä hätäile ja stressaa, jos et  valmiiksi jo osaa kaikkea (Sitä varten on tämä kurssi, että tämän avulla opit uutta!)

Jos tunnistit itsesi ylläolevasta, tämä kurssi sopii sinulle loistavasti!


Tämä kurssi ei kuitenkaan sovi sinulle, jos...
 • Haluat oppia kaiken heti harjoittelematta  .  
 • Et halua opetella tekniikoita itseksesi rauhassa vaan tarvitset lähiopetusta ryhmässä -> Tässä tapauksessa kannattaa liittyä meililistalleni, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun seuraavan kerran pystyn taas järjestämään live workshopeja!  
 • Sinua ei kiinnosta kehittää omia maalaustaitojasi vaan  oikeasti haluat vain jonkun muun tekevän kaiken puolestasi.

Entä mitä kaikkea tämä kurssi sisältää?

Tämä kurssi koostuu 6 osasta.

 •  Maalin aktivointi, koostumus & pois pesu.
 • Viiva
 • Pisara
 • Kapea-paksu-kapea viiva
 • Pyörre
 • Tasapainoisen kuvion anatomia & korukuviot

Jokaisessa osassa on demovideo, jolla kerron mistä siinä osassa on kysymys. Näytän kyseisen tekniikan sinulle tarkkaan, ja kerron mitä ja miten tehdään.  Lisäksi käyn  läpi mahdolliset ongelmat kyseisessä tekniikassa, mistä ne johtuvat ja miten niitä voi korjata.

Jokaisessa osassa on lisäksi harjoitusvideo, jolla ohjeistan sinulle sen osion tehtävät.
Viimeisen osan tehtävinä saat videot ja step-by-step ohjeet  korukuvioiden tekoon.

Saat videoiden lisäksi jokaisesta osasta PDF-materiaalit käyttöösi.

Tällä kurssilla voit edetä oman aikataulusi mukaan -  voit kelailla ja katsoa demoja  ja kerrata harjoitusvideoita niin paljon kuin haluat!
Sinulla on kaikkiin materiaaleihin loputon käyttöoikeus.

Pääset myös mukaan Kasvot maalissa -suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat lisävinkkejä, voit jakaa harjoituskuviasi ja saat kannustusta muilta kurssilaisilta!


Nämä sivellintekniikat ovat kaikkien kasvo- ja vartalomaalausten perusta.

VIIVAA, PISARAA,  PISTEITÄ, PYÖRTEITÄ...

Kun hallitset nämä perustekniikat, niin kaikkien maalausten tekeminen on hauskempaa, helpompaa ja nopeampaa. Teet sitten lapsille kasvomaalauksia,  nuorille  käsivarsiin koristeluita tai aikuisille halloween-maalauksia.

Kun hallitset nämä perustekniikat ja tiedät, miten sivellin toimii, pystyt itse suunnittelemaan ja luomaan mitä erilaisimpia maalauksia!

Vaikka tällä kurssilla ei näytetä valmiiden kasvomaalausten tekoa, saat tarvittavat tekniikat, innostusta ja varmuutta luoda niitä.
Jos haluat itse luoda vaikka tämän tiikerin tyylisiä maalauksia, niin sinun tulee hallita nämä tällä kurssilla opetettavat perustekniikat. 

LÄHDE MUKAAN KURSSILLE!

Saat koko kurssin nyt hintaan 79 €!

Kurssilla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu.

Tilaus hoituu klikkaamalla alla olevaa nappia ja maksu luottokortilla.
Voit maksaa kurssin myös ePassilla tai Edenredillä -> Laita tällöin sähköpostia riina@riinalaineartist.com

KUKA SINUA AUTTAA TÄLLÄ KURSSILLA?

"Moikka!

Mun nimi on Riina Laine ja mä olen body painting  -taiteilija ja maskeeraaja. Olen toiminut alallani jo 19 vuotta, ja kokemusta on kertynyt meikkauksen kaikilta osa-alueilta. Mutta erityistaitoni ja varmaankin elämäni rakkaus on body painting. Elävä ja  hengittävä taide, joka lumoaa kaikenikäiset. Intohimoni tätä taidemuotoa kohtaan on siivittänyt mut aina vartalomaalauksen MM-voittoon saakka, ja tavoitteeni on saada yhä useampi ihminen  löytämään näiden maalausten taika.

Olen opettanut kasvo- ja vartalomaalausta jo vuosia, pitänyt workshopeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mutta ei se alku ollut mullakaan helppo.

Aikoinaan monet olettivat, että koska olen maskeeraaja, niin osaan tottakai tehdä myös kasvomaalauksia. Guess what, en osannut. Kasvomaalaukset ovat ihan eri lukunsa ja juttunsa. Halusin osata, mutta en keksinyt mitä maalata, miten, millä jne. Aina kun joku pyysi maalaamaan, sain hirveän stressin ja kokeilut näyttivät suoraan sanottuna surkeilta. Vaikka maskeeraajan taustasta on se hyöty, että siveltimet pysyvät kädessä, niin se ei todellakaan tarkoittanut sitä, että olisin osannut tehdä niillä upeita kasvomaalauksia. "

"Mutta koska mä halusin osata, niin päätin opetella. Hankin tietoa tuotteista ja aloin testata. Yritin katsella kuvia ja miettiä, miten ne maalaukset oli tehty. Katselin ulkomaisia opetusvideoita, mutta jotenkin en osannut aloittaa oikeista kuvioista vaan valitsin heti alkuun liian vaikeita. Turhauduin.

Onneksi lopulta päädyin Itävallassa body painting festivaaleilla workshopeihin ja löysin pari hyvää amerikkalaista verkkokurssia, joissa sain seurata ulkomaisten konkareiden tekniikoita. Sain oikeat opit siveltimen käyttöön ja järjen tekemiseen. Ei se ollutkaan niin vaikeaa, en vain ollut itse tajunnut punaista lankaa hommassa.

Mikään ei ole niin ihanaa ja palkitsevaa kuin nähdä, miten onnelliseksi toinen ihminen tulee maalauksesta, jonka olet hänelle tehnyt. Se on parasta ikinä, ja haluan, että säkin pääsen kokemaan sen tunteen. Susta ei tarvitse tulla maailmanmestaria pystyäksesi tekemään maalauksia, jotka tekevät ihmiset onnelliseksi. Hyvin yksinkertaisellakin kasvomaalauksella sä voit antaa toiselle upean kokemuksen itsestään. Oli kyseessä aikuinen tai lapsi, sä voit tuottaa jotain sellaista iloa hänelle, mitä ei voi verrata mihinkään. Ja mä haluan auttaa sua ymmärtämään ne perusasiat, joilla se onnistuu. "

☆☆☆☆☆

"Kurssi keskittyi hyvin perustekniikoihin ja antoi uusia vinkkejä sivellintyöskentelyyn, varsinkin minulle, joka ei tee maalauspuolta hurjasti maskeeraajan ammatissa. Tekniikat olivat yksinkertaisia, mutta tehokkaita luomaan nopeasti hyviä efektejä! Kurssi sopii mielestäni aloittelijoille, sekä ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa/harjoitella omaa sivellintekniikkaansa paremmaksi."
Sini

☆☆☆☆☆

"Jatkoa odotellaan! 😍 Lämmin suositus sivellin tekniikkaan, oli huippu! 👌"
Miia

☆☆☆☆☆

"Sivellintekniikkakurssi on hyvin suunniteltu ja siihen sisältyvien tekniikoiden hallitseminen mahdollistaa upeiden maalauskokonaisuuksien luomisen. Lisäksi näitä opittuja taitotekniikoita voin hyödyntää laajemminkin työssäni meikkaaja-maskeeraajana. Suosittelen ehdottomasti kaikille maalauksesta innostuneille taitotasosta riippuumatta!"

Sanni

TULE MUKAAN KURSSILLE!

Kurssin jälkeen...
 • Osaat perussivellintekniikat kasvomaalaukseen ja ihokoristeluihin.
 • Osaat tehdä YHDELLÄ siveltimellä siistiä viivaa, kauniita pisaroita, tasapainoisia koukeroita ja näitä yhdistelemällä monimutkaisen näköisiä, mutta helppoja kuvioita.
 • Saat varmuutta ja nopeutta tekemiseen.
 • Hallitset perusasiat, joita pystyt hyödyntämään jatkossa missä vain maalauksissa.

Kurssi sopii sinulle olit sitten aloittelija, harrastelija tai ammattilainen!

Kurssilla on 30 päivän 100% takuu.
Jos et ole tyytyväinen kurssiin, niin kerrot vain siitä minulle ja saat rahasi takaisin.

Saat kurssin nyt hintaan 79 €!
sis.alv 24%

Voit myös ostaa kurssin sivellinsetin kanssa! 
Setissä on 3 erilaista kasvomaalaukseen sopivaa Riina Laine by Duroy sivellintä. 

Siveltimet ovat tällä kurssilla käyttämäni 
1) Flame 2
2) Pyöreäpäinen laattasivellin Tongue 1.
3) Laattasivellin Flat top 2 

VALITSE ALTA HALUAMASI PAKETTI!
Tilaus ja maksu hoituu klikkaamalla nappia.

Maksettuasi kurssin seuraavalla sivulla, saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle ja kaikki ohjeet jne. 

Voit maksaa kurssin myös ePassilla  tai Edenredillä -> Laita tällöin sähköpostia riina@riinalaineartist.com

Sinulla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Eli jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, kerrot vain siitä minulle niin palautan rahasi ilman turhia jatkokysymyksiä! Valitettavasti takuu ei ole voimassa jos maksat kulttuuriedulla, sillä niiden ehdot eivät salli sitä.

 • Sivellintekniikka - verkkokurssi

  79

 • Sivellintekniikka-verkkokurssi materiaaleineen
 •  
 • Osta nyt!
 • Sivellintekniikka - verkkokurssi & Sivellinpaketti

  117.40

 • Sivellintekniikka-verkkokurssi materiaaleineen
 • 3 kpl Riina Laine by Duroy kasvomaalaus-siveltimiä (toim. Postipakettina)
 •  
 • Osta nyt!

Jäikö vielä jotain kysyttävää?
Laita minulle viestiä riina@riinalaineartist.com.

Palautteet / Reviews