Pisaroita & Koukeroita - Sivellintekniikkakurssi

Verkkokurssi

Valitse haluamasi paketti alta. Lisää nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä maksutietosi, ja tilaa klikkaamalla nappia!
Huom! Lisääthän osoitetietosi ja puhelinnumerosi, jos tilaat myös sivellinpaketin.

 Haluatko maksaa verkkopankissa? Pääset maksamaan verkkopankissa tästä.  
 
HALUATKO MAKSAA EDENREDIN TAI E-PASSIN VERKKOMAKSULLA? Laita siinä tapauksessa viestiäriina@riinalaineartist.com ja saat ohjeet ostamiseen. Kulttuuripassilla voit maksaa vain kurssin osuuden - halutessasi myös siveltimet, saat maksuohjeet niihin.
Verkkopankissa ja kultuuriedulla maksaessasi saat tunnukset kurssille viimeistään seuraavana päivänä, luottokorttimaksulla (tällä sivulla alla) saat tunnukset saman tien.

Vaihtoehdot

Sivellintekniikka - verkkokurssi 79
Sivellintekniikka - verkkokurssi & Sivellinpaketti 117.40

Yhteenveto/ Order summary

  Pisaroita & Koukeroita - Sivellintekniikkakurssi 117.40
  Käytä kuponkikoodia
  Käytä
  Summa
  €117.40

  Yhteystiedot

   Jatka

   Maksutiedot

    By submitting this form you agree to our terms and conditions./ Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Toimitus- ja sopimusehdot ja Rekisteriseloste
    By submitting this form you agree to our terms and conditions./ Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Toimitus- ja sopimusehdot ja Rekisteriseloste

    Mitä saat valitsemalla tämän vaihtoehdon?

    • Sivellintekniikka-verkkokurssi
     materiaaleineen
    • 3 kpl Riina Laine by Duroy
     kasvomaalaus-siveltimiä
     (toim. Postipakettina)

    "Suosittelen kyllä tätä kurssia ihan kaikentasoisille tekijöille, jotka innostunut maalauksesta! Mutta varsinkin heille jotka eivät ole juuri kasvomaalauksia ja bodypaintingia niin paljon treenanneet. Uskon, että näistä taidoista on erittäin paljon apua myös vaikka ei olisi tarkoitus bodypaintingia niin paljon jatkossa tehdäkään. Itse maskeeraajana mietin että tää sopis hyvin sekä kauneusmeikkaajille että teatterimaskeeraajille. " 

    KRISTA

    Kurssi on ollut todella kiva ja odotan jo kovasti jatkokurssia. 😉 ❤️ Olet kyllä onnistunut innostamaan minut tähän taiteenlajiin. Kiitos siitä sinulle.

    KATJA

    "Olen eilen ja tänään jo päässyt harjoittelee sivellinjuttuja, viivoja ja pisaroita! Mahtavaa!! En siis todellakaan ole mikään piirtäjä/maalari. Tikku-ukkoja ja kiemuroita piirtelen jos jotakin. Mut VAU!! Parilla jutulla sai hienoja kuvioita =)" 

    ANNA