Etsitkö kasvomaalaajaa
juhliinne tai tapahtumaanne?

Meiltä saat tekijän niin syntymäpäiville kuin yritysjuhliin. Jos porukkaa on enemmän ja tarvitaan useampi kasvomaalaaja, niin kokoamme teille sopivan tiimin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Etsitkö kasvomaalaajaa
juhliinne tai tapahtumaanne?

Meiltä saat tekijän niin syntymäpäiville kuin yritysjuhliin. Jos porukkaa on enemmän ja tarvitsette useamman kasvomaalaajan, niin kokoamme teille sopivan tiimin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Värikkäät ja taidokkaasti toteutetut kasvomaalaukset lumoavat kaikenikäiset!

Kasvomaalaukset ovat aina se suosituin ohjelmanumero lasten syntymäpäivillä. Mutta tiesitkö, että jono kasvomaalauspisteelle on aivan yhtä pitkä aikuisten bileissä?! Teemajuhlat, festivaalit, halloweenkekkerit... Kasvomaalauksesta innostuvat kaikki!

TEEMAJUHLAT

FESTIVAALIT

HALLOWEEN

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Luotettavat tekijät

Tekijämme ovat iloisia, luotettavia ja yhteinen tavoitteemme on aina tehdä asiakkaamme onnelliseksi. Tiimissämme toisilla on pidempi kokemus kasvomaalauksista ja osa on tuoreempia tekijöitä, mutta kaikki ovat maskeerauskoulutuksen saaneita ammattilaisia. 

Turvalliset tuotteet

Me käytämme kasvomaalauksissa vain turvallisia, iholle tarkoitettuja maaleja sekä glittereitä. Maalit ovat hyvin siedettyjä atooppisella ja herkälläkin iholla. Jos tiedät olevasi jollekin raaka-aineelle allerginen, ota yhteyttä niin varmistetaan tuotteiden sopivuus sinulle!
HUOM. Emme suosittele kasvomaalauksia alle 2-vuotiaille lapsille. 

Pyydä tarjous!