Blogi

KASVOT MAALISSA

Kaikkea kivaa kasvomaalauksesta

Kenelle kasvomaalaus sopii?

Kasvomaalaus sopii ihan kaikille.

Nyt varmaankin naurahdat, että ei varmasti sovi. Sehän on vain lapsille sopivaa hassuttelua. No onhan se sitäkin, mutta tästä hassuttelusta ilahtuvat myös lasten äidit, isät, tädit, sedät ja lapsettomatkin sukulaiset ja naapurit. Olen itse päässyt kasvomaalajana todistamaan ihmisten iloa kaikenlaisissa tapahtumissa - tsekkaapa tämä lista, uskoisitko?  ;)

Lapsen syntymäpäivät

Alle kouluikäisen tytöt synttärit, jossa puput ja perhoset ja supersankarit ilahduttivat 12 vierasta SEKÄ kahta äitiä, jotka kainosti kysyivät voisivatko hekin saada jotain pientä maalausta ihan lopuksi. Luonnollisestikin äidit halusivat sen jälkeen kimppakuvaan muksujen kanssa ja omia selfieitä räpsittiin urakalla!

Halloween

Minulla on ollut asiakkaita laidasta laitaan:
Teinityttö halusi keijumaalauksen.
Nelikymppinen mies sugar skullin.
Kolmikymppinen nainen sirkusteemaisen ballerinan.
​Parikymppinen mies itsesuunnittelemansa radioaktiivisen hahmon.
Kolmikymppinen mies Supermiehen ja Hämähäkkimiehen hybridin. 
Näin muutaman mainitakseni... :D

Yrityksen X henkilökuntajuhlat Halloweenina

Asiakkaiden ikähaitari oli varmaankin 20-50v. Tehtiin hirviöitä, hämähäkkejä, noitia ja pellejä. Jonoa oli koko ajan ja yliajalle mentiin, koska kaikki halusivat jotain!


Polttarit

Sama kuin edellä, mutta tyypit palvelivat kasinon asiakkaita uusissa lookeissaan. Huvittavin oli keski-ikäinen mies, joka ei ensin halunnut mitään, ja lopulta innostui pyytämään ihon alta tulevaa hämähäkkiä ja vähän seittiä, ja vähän verta... ai mikä hymy siitä syntyi peiliin katsoessaan

Weekend Festival

Nuorison suosima musiikkifestivaali, jossa neonvärit ja kirkkaat kuviot olivat suosiossa. Koko ajan tunnin jono kahdelle maalaajalle ja niin kundit kuin mimmitkin riemuitsivat kasvojen ja käsivarsien bilekuvioista! Osa jonotti seuraavana päivänä heti uudestaan

Pelialan konferenssin afterparty

Kaikkea hassunhauskaa helpoista koiramaalauksista vaikeampiin pelihahmoihin. Asiakkaat pääasiassa n. 20-40-vuotiaita IT-heppuja. Järjestäjä tilasi saman setin seuraavana vuonna uudestaan, koska kaikki diggailivat maalauksista!

Urheilutapahtuman kisastudio ravintolassa

Suomen jääkiekkomaajoukkuetta kannustettiin teemaväreillä olevin maalauksin ravintolan järjestämässä tapahtumassa. Sinistä ja valkoista maalia eikä mielikuvituksella ollut rajoja, kun Suomen fanit esittivät toiveitaan!


Yrityksen X lastenjuhlat Pääsiäisenä

Pupuja, pääsiäismunia, kissoja ja perhosia, lohikäärmeitä ja pokepalloja... Yksi isä halusi itselleen pääsiäistipumaalauksen. 😀 Kolmas pääsiäinen peräkkäin saman yrityksen pääsiäisjuhlassa ja aina innokkaat lapset (3-12 v).

Ravintolan perhepäivä

Perinteisiä maalauksia lähinnä lapsille, mutta eräs vanhempi rouva toivoi itselleenkin tiikerimaalausta - elämänsä ensimmäistä kertaa. Ja jätti tippiä, koska oli niin onnellinen lopputuloksesta!Tässä oli muutamia esimerkkejä... Viimeisimpänä sain juuri kollegalta viestiä, että kasvomaalauksia on pyydetty hevifestareille ensi kesänä. Eiköhän se sinetöi tämän väittämäni - kasvomaalaukset tekevät kenet tahansa onnelliseksi! 😉

​Onko sinulla kokemusta kasvomaalauksista? Oletko saanut itsellesi sellaisen tai oletko itse päässyt tekemään ihmisiä iloiseksi maalaten? Kerro kommenteissa kokemuksiasi!


Categories: Kasvomaalaus, Tapahtumat, Lapset, Aikuiset


Maksuton maalausopas

Helppo & Nopea Kukkakuvio - Näin teet kauniin ja moneen teemaan mukautuvan kasvomaalauksen.