Kilpailumaskeerauksen intensiivikurssi

VERKKOKURSSI

Kaikki mitä olet halunnut tietää creative make-up & body painting -kilpailuista ja niihin valmistautumisesta.

Oletko kiinnostunut maskeerauskilpailuista?  

Oletko harkinnut osallistumista, mutta et ymmärrä mitä kilpailuissa oikein vaaditaan?

Oletko kiinnostunut maskeerauskilpailuihin valmistautumisesta ja mitä kaikkea siihen kuuluu?

Oletko ehkä kilpaillut maskeerauskilpailuissa, mutta sinulle on epäselvää miksi et pärjännyt?

Tämä VERKKOkurssi on juuri sinulle!

Tällä verkkokurssilla käydään läpi kaikki tarvittava kilpailumaskeeraustyön suunnittelusta toteutukseen ja kilpailutöiden arviointiin.  

  • Pääset sisälle suunnitteluprosessiin, mallivalinnan merkitykseen ja aiheen käsittelyyn.
  • Opit kilpailuvaatimuksista yleisesti sekä arviointikriteereistä erityisesti Creative Make-up ja Body painting -sarjoissa.
  • Kuulet myös kilpailukokemuksia, neuvoja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua kilpailuihin valmistautumisessa, sekä työn suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tämä verkkokurssi sopii kaikille kilpailumaskeerauksesta kiinnostuneille, aloittelijoista jo kokeneempiin kilpailijoihin! 

Kurssin voit suorittaa omassa tahdissasi silloin, kun sinulle sopii. Sinulla on pääsy kurssin materiaaleihin vuoden ajan.

Verkkokurssin hinta on 49 €

Tämä kurssi on pidetty livenä ja sen arvo oli 185 € (sis.alv) eli saat nyt samat opit edullisemmin verkon kautta!

KURSSIN OPETTAJAT

Riina Laine

Riina Laine on kasvo- ja vartalomaalauksen sekä maskeerauksen ammattilainen. Riina on toiminut alalla yli 20 vuotta ja hänellä on laaja kokemus maskeerauksen eri osa-alueista. 

Riina on body paintingin maailmanmestari ja hänen töitään on näkynyt niin mainoksissa, lehdissä, videoissa kuin tapahtumissakin. Riina on opettanut kasvo- ja vartalomaalausta jo vuosia, pitänyt workshopeja ja tuomaroinut kilpailuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Jasmiina Walters

Jasmiina Walters on kansainvälisesti palkittu makeup artist.

Jasmiina on kilpaillut useissa kansainvälisissä kilpailuissa ja sijoittunut MM-kilpailuissa Creative makeup -kategoriassa 2.sijalle.

Hän on toiminut SM-kilpailujen tuomarina, kouluttajana creative makeup ja editorial/muotipuolella sekä kilpailumaskeerauksessa. Vuoden 2022 alussa hän julkaisi kirjan ”Lights out by Jasmiina MUA”. Kirja on creative makeup kuvakirja ja se toimii luovan maskeerauksen inspiraationa.


TERVETULOA MUKAAN KURSSILLE!

Tilaus hoituu klikkaamalla alla olevaa nappia ja maksu luottokortilla tai verkkopankissa. Maksettuasi kurssin, saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle ja kaikki ohjeet.

Kurssin voit suorittaa omassa tahdissasi. Sinulla on pääsy materiaaleihin vuoden ajan.

  • Kilpailumaskeerauksen intensiivikurssi

    49

  • OSTA NYT