Kasvomaalauksen perusteet

Verkkokurssi

Valitse haluamasi paketti alta. Lisää nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä maksutietosi, ja tilaa klikkaamalla nappia!
Huom! Lisääthän osoitetietosi ja puhelinnumerosi, jos tilaat myös sivellinpaketin.

 Haluatko maksaa verkkopankissa? Pääset maksamaan verkkopankissa tästä.  
 
HALUATKO MAKSAA EDENREDIN TAI E-PASSIN VERKKOMAKSULLA? Laita siinä tapauksessa viestiä riina@riinalaineartist.com ja saat ohjeet ostamiseen. Kulttuuripassilla voit maksaa vain kurssin osuuden - halutessasi myös siveltimet, saat maksuohjeet niihin.
Verkkopankissa ja kultuuriedulla maksaessasi saat tunnukset kurssille viimeistään seuraavana päivänä, luottokorttimaksulla (tällä sivulla alla) saat tunnukset saman tien.

Vaihtoehdot

Kasvomaalaus-verkkokurssi 147
Kasvomaalaus-verkkokurssi & Sivellinpaketti 198.90

Yhteenveto/ Order summary

  Kasvomaalauksen perusteet 147
  Käytä kuponkikoodia
  Käytä
  Summa
  €147

  Yhteystiedot

   Jatka

   Maksutiedot

    By submitting this form you agree to our terms and conditions./ Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Toimitus- ja sopimusehdot ja Rekisteriseloste
    By submitting this form you agree to our terms and conditions./ Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Toimitus- ja sopimusehdot ja Rekisteriseloste

    Mitä saat valitsemalla tämän vaihtoehdon?

    • Kasvomaalauksen perusteet
     -verkkokurssi
     digimateriaaleineen

    "Kiitos loistavasta kurssista. Ohjeet olivat hyviä ja hyväntuulisia. Koko rahan arvosta sain tietoa inspiraatiota ja motivointia. Kiitos."

    Marianna

    "Kiitos että olen saanut olla mukana tässä! Minulle tämä on ollut omanlaista terapiaa, aina kuin vain kerkeän tarttumaan siveltimeen, tunnen kuinka se rentouttaa. Kurssi on kokonaan oma kokonaisuus eli hienosti pärjää myös vaikka sivellinkurssia ei olisi käynytkään. Kuvat ovat erilaisia ja eri tekniikoita hyödyntämällä saadaan upeita maalauksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Kurssissa parasta on mallintaminen ensin alustalle ja sitten sama kuva myös oikealle mallille. Myös FB-ryhmä on ihana kun siellä kannustetaan ja jaetaan vinkkejä milloin mihinkin pulmaan.☺️"

    Jenni

    "Voin suositella tätä kurssia ihan kelle vaan! Tietenkin mulla oli jo käytynä sivellintekniikka-kurssi tätä ennen, niin varmaan helpompaa kun jos ei ole mitään pohjaa. Uskon kyllä että silti selviää hyvin vaikka alottais aivan nollasta. Ohjeet ovat selkeät ja monipuoliset. Varmasti löytyy jokaiselle opiskelijalle sopiva "opiskelumuoto". Kivat kasvomaalausmallit jotka sopivat ihan kaikenikäisten kasvoihin!"

    Anna

    Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Stripe (Stripe Payments Europe Ltd, y-tunnus IE513174), joka on luotettava kansainvälinen toimija. Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

    Kysyttävää tai ongelmia maksamisessa? Laita viestiä riina@riinalaineartist.com, niin selvitellään!